Hae
Juoksujalkaa

Aamulenkiltä lisäenergiaa

En ole varsinaisesti mikään aamuvirkku ja mitä tulee liikunnan harrastamiseen aamulla, se ei ole oikein koskaan sopinut minulle. Vaikka muuten en tarvitse liikkumiseen mitään erityistä lisämotivaattoria, jostain syystä aamut vaan on mulle vaikeita.

Tämä viikko on täynnä kaikenlaista ohjelmaa ja vaatii vähän erityisjärjestelyjä ajan löytymiseen treeneille, joten tänä aamuna ampaisin ylös, ulos ja lenkille klo 7 – ja vielä maanantaina!

Tein 45 minuutin mittaisen melko nopeatempoisen lenkin ja täytyy sanoa, että joka kerta kun saan itseni tsempattua aamulenkille, mietin että se pitäisi tehdä useammin. Aurinko paistoi, lenkkipoluilla oli hyvin tilaa ja energiataso säilyi korkealla pitkälle päivään asti! Näin kevään ja kesän valoisina aamuina voisin yrittää ottaa silloin tällöin tavaksi ja homma toimii etenkin, jos aikaa ei tunnu iltaisin riittävän. Hyvä viikonaloitus.

Jatkosuunnitelmat tämän viikon liikuntojen osalta on ryhmäliikuntapainotteiset, pitkästä aikaa. Myös perjantaiaamun Hot Body Balancea odotan innolla, edellisestä hot-tunnista onkin vierähtänyt muutama vuosi!

ti: juoksulenkki (60 min) ja kahvakuula

ke: lepo

to: CXWORX ja BODYATTACK

pe: Hot Body Balance

la: BODYCOMBAT

su: kuntosali (ylävartalo) ja BODYATTACK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *