Hae
Juoksujalkaa

Päivä käyntiin Hot Bodybalancella

Vierailin aamulla Lady Line Hakaniemessä ja testasin siellä Hot Bodybalance -tunnin. Kävin pari vuotta sitten hot-tunneilla useammin ja Bodybalancessa tulee käytyä myös silloin tällöin, mutten ole aiemmin testannut näitä yhdessä.

Les Mills Bodybalance on yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Tunti vahvistaa keskivartalon lihaksia, jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoa, parantaa tasapainoa, ryhtiä ja liikkuvuutta sekä vähentää lihaskireyksiä ja stressiä.

kuva Les Mills

Päivä alkoi energisesti, hiki virtasi ja syvien lihasten tehokkaan treenin lisäksi avaavia liikkeitä on huomattavasti mukavampi tehdä lämmitetyssä salissa. Balancen loppurentoutuskin oli kiva, koska perustunnilla tulee helposti tosi kylmä lopussa, mutta n. 40 asteisessa salissa sitä ongelmaa ei ollut.

Olin juonut ennen tuntia reilun puoli litraa vettä ja tunnin aikana muutaman pikaisen hörppäyksen. Kuumassa salissa hikoilun jälkeen on kuitenkin ollut pieni jano koko päivän.  Ohjaaja ei turhaan kehottanut juomaan paljon vettä tunnin jälkeen.

Hienoin tunne oli tunnin lopussa lonkan avauksia tehdessä, jolloin HCR:ltä saakka lukossa olleet lonkat paukahtivat molemmat auki ja vihdoin on taas helpompi hengittää, mahtava tunne!  Jaloissa on muutenkin raskaalla tavalla raukea ja aukinainen olo : )

Tunnista jäi erittäin hyvä fiilis! Ensi viikolla ajattelinkin mennä testaamaan samaisen salin 90 min Hot Joogan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *