Hae
Juoksujalkaa

Treeniviikko takana, uusi edessä

Tämä viikko hurahti taas nopeasti, etenkin neljän vapaapäivän osalta. Treenit sujuivat melko lailla suunnitellun mukaisesti, muutamaa vaihdosta lukuun ottamatta; tänään vaihdoin BodyAttackin juoksulenkkiin kauniin sään takia ja keskiviikon lepopäivän pidin eilen.  Päivän lenkki oli tunnin mittainen peruskestävyyslenkki, jota olisin hyvin voinut jatkaa toisen mokoman perään.

Viikko oli ryhmäliikuntapainotteinen ja kävin juoksemassa vain 3 kertaa melko lyhyitä lenkkejä, yhteensä n. 3 tuntia. Lisäksi tein kahvakuulaa, kävin kuntosalilla,  BodyAttackissa ja Hot BodyBalancessa.

Tulevalle viikolle täytyykin mahduttaa ohjelmaan enemmän lenkkejä ja vaihtelevuutta niihin. Suunnitelmissa on ainakin yksi pidempi 90–120 min, pari 60–90 min ja yksi intervallitreeni. Yksi lenkeistä voisi olla aamulla.

Lisäksi toiveena on käydä ainakin BodyCombatissa ja RPM:ssä. Harmittavasti Hot Jooga ei sovikaan ensi viikon aikatauluihini, joten täytyy yrittää saada se seuraavalle viikolle.

Tsemppiä alkavaan viikkoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *