Hae
Juoksujalkaa

Golfia, Hot Joogaa ja pesäpalloa

Heippa ja mukavaa alkanutta viikkoa!

Viikko alkoi eilen työasioiden parissa Keimola Golfissa ja mikäs sen mukavampaa kuin viettää maanantai ulkoillen aurinkoisessa säässä. En itse pelaa vaan hoitelin lähinnä caddien hommia. Muutaman kerran golfia kokeilleena, olen aina päätynyt samaan lopputulokseen ”että ehkä sitten eläkkeellä”, mutta eilen pieni kipinä golfiin kyllä heräsi. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että aikaa ei ole yhtään ylimääräistä ja mikäli lajissa haluaisi kehittyä, siihen täytyisi panostaa melko paljon. Kierroksella vierähti nelisen tuntia ja illalla kävin vielä rauhallisella noin tunnin lenkillä.

Tämän päivän juoksulenkkinä oli intervallitreeni mäkisessä maastossa ja seuraavaksi suuntaan 90 minuutin Hot Joogaan. Mahtavaa päästä venymään lämpöiseen saliin.

Muuten tällä viikolla on luvassa urheilua niin lenkkipolulla, ryhmäliikuntatunneilla kuin penkkiurheilunkin parissa. Perjantaina pelataan nimittäin mielenkiintoinen pesäpallo-ottelu Sonera Stadiumilla klo 18.30, jossa viime kauden suomenmestari Sotkamon Jymy kohtaa toisen kovan superpesisjoukkueen Kouvolan Pallonlyöjät. ASA on mukana ottelussa ja minä luonnollisesti etunenässä, löytyyhän taustaltani reilun kymmenen vuoden pelitausta pesäpallosta. Juuri muistelinkin kaiholla pesisaikoja ja haikailin kentälle : ) Hienoa päästä katsomaan ottelua, joka on harvinaista herkkua pääkaupunkiseudulla.

Käykääpä lukemassa myös tekemäni haastattelu Sotkamon Jymyn lajivalmentajasta ja pelaajasta Mikko Korhosesta täältä sekä tykkäämässä Arctic Sport Addictsista Facebookissa, sillä siellä voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa liput perjantain otteluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *