Hae
Juoksujalkaa

SuperCombatin herättämiä ajatuksia toimivan treenipaikan tärkeydestä

Loistava Combat takana!! Kyseessä oli BodyCombatin suhteellisen uusi ohjelma, jonka olen ehtinyt jo muutamaan kertaan tehdä. Lisäpotkua treenin toi myös tunnin vetäjät Les Mills kouluttaja Eerika ja Heini. Lisäksi liikkeet alkavat olla jo sen verran tuttuja, että voi alkaa keskittyä enemmän tekniikkaan ja lisätä tehoa liikkeisiin, esimerkiksi potkujen ja lyöntien palautuksiin sekä vartalon kiertoihin lyönnissä. BodyCombat –tunti on myös erittäin tehokas keskivartalotreeni.

Tarkoitus oli tunnin jälkeen tehdä vielä traditioksi muodostunut käsi- ja keskivartalotreeni bosu-pallolla, mutta täytyy sanoa, että kaikkeni antaneena, hiki virraten valuin pukuhuoneeseen ja suihkuun : ) Tällä kertaa olin antanut tunnilla kaiken, vaikka en mielestäni koskaan kyllä voimia säästele!?

Mietin ajellessani kotiin, kuinka monesta eri osa-alueesta hyvät tunnit muodostuvat. Itselleni ehdottomia treenin kohottajia ovat hyvä ja innostava ohjaaja, tsemppaava musiikki ja olennaisena tietysti haastava ja oman kunnon äärimmilleen vievä ohjelma. Näiden avulla saan jotenkin itsestäni vielä puristettua muutaman lisäprosentin tehoa treeniin.

Olen muutamia kertoja vaihtanut salia löytääkseni parhaiten omaa treeniäni tukevan ja motivoivan treenipaikan. Avainasemassa itselläni salia valitessa ovat ammattitaitoisten ohjaajien ohella ryhmäliikuntatuntien valikoiman monipuolisuus (erityisesti omien suosikkituntien osalta), toimiva kuntosali ja sen varustelu.

Tämä ei todellakaan aina tarkoita sitä edullisinta ja kotia tai työpaikkaa lähimpänä olevaa vaihtoehtoa vaan hyvää voi joutua hakemaan hieman kauempaakin. Tämänpäiväisen tunnin jälkeen tuli kyllä taas sellainen olo, että olen oman treenipaikkani löytänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *