Hae
Juoksujalkaa

Niken kesä 2012 – kaupungille ja rannalle

Esittelyssä viimeinen osa Niken kesän 2012 –mallistosta poimituista omista suosikeista.

Nuo gladiaattori-sandaalit ovat mielestäni todella kivat ja näyttävät siltä, että niillä voi kävellä koko päivän pehmeän Solarsoft –pohjan ansiosta. Ovat kevyet ja remmien avulla pysyvät hyvin jalassa. Mikäpä sen paremmin niihin sopisi yhdistettäväksi kuin musta maksimekko ja alle esimerkiksi tuo sininen toppi ja olalle samanvärinen iso laukku. Arskat päähän ja täydellinen kesäinen kaupunkiasu on valmis : )

Nike Halcyon Gladiator Women’s Sandal, Nike Racer Women´s Tank Top, Nike Racerback Women’s Dress, Nike Vintage 77 Sunglasses, Nike EC Shoulder Club Bag

Rannalla paras asu on bikinit ja flip-flopit. Perinteisestihän flip-flopit eivät ole maailman mukavimmat kengät kävellä, mutta mielestäni nämä näyttävät ihanan pehmeiltä. Näissä myös pehmeä Solarsoft –materiaalia oleva pohja, joka vaimentaa ja tuo mukavuutta askeleeseen.

Nike Twisted Tempo Shorts Women’s Running Shorts, Nike 6.0 Legacy Bikini Women’s Swim Top, Nike Updated Exploded Terminator Women’s T-Shirt, Nike Solarsoft Women’s Thong, Nike 6.0 Legacy Bikini Women’s Swim Bottoms

kuvat nikestore.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *