Hae
Juoksujalkaa

Asics Gel Nimbus 14

Sain testattavaksi uudet Asics Gel Nimbukset ja ne pääsevät heti tänään tositoimiin!

Kyseessä on syksyn malli Asics Gel Nimbus 14, joista Joonas on aiemmin kirjoittanut täällä.

Jonkin verran muutoksia on siis kenkiin tullut, joista minulle isoin ja konkreettisin on varmasti kenkien keventynyt paino. Itselläni jäi kokonaan Nimbus 13 –malli väliin, joka oli jo kevyempi kuin käytössäni oleva malli 12, joten kahteen otteeseen keventyneiden kenkien eron tuntee varmasti juostessa.


Minulle (ja aika monelle muullekin neutraalisti askeltavalle) Nimbukset ovat olleet luottokengät jo monen monta vuotta ja voitte vaan arvata, kuinka innoissani olen teknisten uudistusten lisäksi hienosta väristä! : )

Kerron omia kokemuksiani kengistä myöhemmin, kun olen muutaman kerran kengillä päässyt juoksemaan.

Aurinkoista ja reipasta viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *