Hae
Juoksujalkaa

Helsinki City Marathonilla juostaan hyvän asian puolesta!

Euro peliin elämälle –kampanjan maratontiimi Helsinki City Marathonille 18.8. on kasattu. Hienoa olla mukana juoksemassa hyvän asian puolesta!

Maratontiimissä on mukana hyvin erilaisilla taustoilla olevia juoksijoita, mutta kaikilla on yhteinen tavoite. Halu tehdä hyvää ja kerätä lisää varoja ja näkyvyyttä Euro peliin elämälle -kampanjalle sekä Sylva ry:lle – syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheiden yhteiselle järjestölle. Tarkempaa tietoa juoksutiimistä löytyy  Euro peliin elämälle –kampanjan nettisivuilta.

Näin tärkeän asian siivittämänä reilut 42 kilometriä sujuvat varmasti kuin itsestään, mutta kannustusjoukkojen avulla vielä huomattavasti kevyemmin : ) Kaikki siis mukaan kannustamaan Euro peliin elämälle -tiimiä HCM:lle 18.8.2012!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *