Hae
Juoksujalkaa

Sadetta pakoon sisätreeneihin

Juhannus vierähti mukavan leppoisissa tunnelmissa mökkeillen, talviturkki on heitetty ja kesä virallisesti alkanut!

Käynnissä on viimeinen viikko ennen kesälomaa. Tällä viikolla on tiedossa mm. treenit kahden PT-asiakkaan kanssa, juoksulenkkejä sekä hierontaa. Viikko huipentuu lauantaina Narinkkatorilla järjestettävään Euro peliin elämälle –tapahtumaan, jossa osallistun ainakin Helsinki Core Trainersin treeneihin ja muutenkin palloilen mukana menossa.

Maanantailenkki vaihtui tänään kovan sateen takia sisätreeneihin ja ohjelmassa oli CXWORX ja RPM. Tiukka setti, kun edellisestä kerrasta oli molempien osalta kulunut aikaa.

Päivän treenin saldona yhteensä 686 poltettua kaloria, maksimisyke 175, keskisyke 132. Harmi sinänsä, että kesäaikataulussa RPM:ää on tarjolla vain maanantaisin, joka on pyhitetty lenkille, eikä sen vuoksi halua ainakaan sateisia päiviä toivoa : )

Reipasta alkanutta viikkoa!

kuvat lesmills.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *