Hae
Juoksujalkaa

Asicsin AYAMi -mallistolla väriä liikkumiseen

”Kauneus löytyy usein sieltä, mistä sitä vähiten odotat. Se ei löydy meikkilaukusta, vaan haastavan ylämäen puolivälistä tai tiukan kympin viimeisiltä metreiltä. Kauneus on todellinen, juoksijan aikaansaama ponnistus. Siksi AYAMi, ASICS:n uusi naisten fitness-mallisto on yhtä aktiivinen kuin sinäkin. Trendikäs urheilupaita, joka pysyy kuivana sillä välin kun sinä alat hikoilla, on todellista kauneutta.”

Näin kuvaillaan Asicsin uutta naisille suunnattua Ayami-mallistoa Patrolin sivuilla. Hyviä lupauksia ja onkin hienoa päästä testaamaan käytännössä tätä värikästä mallistoa!

Urheiluvaatteissa mielestäni ei ole värien käytöllä rajoja ja vähemmän on enemmän –sääntö ei päde näissä hommissa lainkaan. Siksi on hienoa, että Asics on kehittänyt erityisen malliston naisille, jossa värejä ja erilaisia kuoseja ei säästellä.

Ensi näkemältä ja koskemalta vaatteet näyttävät ja tuntuvat oikein hyviltä sekä materiaalit erityisen pehmeiltä.

Ihastuin välittömästi keltaiseen takkiin. Ayami Rouched Jacket suorastaan pursuaa lisäenergiaa!  Kangas on pehmeää, ohutta ja takki on ilmavan kevyt. Takin materiaali on äänetön, se suojaa vedeltä ja tuulelta ja kangas on kivasti rypytetty. Värinä Sunshine Yellow, muita vaihtoehtoja Performance Black ja Blueberry.

Ayami Reversible Capreissa mielenkiinto kohdistui heti siihen, että niissä on kaksi puolta. Kääntämällä ne muuntuvat seeprakuvioisista myös yksivärisiksi. Kahdet trikoot siis yhdellä kertaa! Värinä näissä Black Zebra, muita vaihtoehtoja Coral Zebra ja Blueberry Zepra.

Ayami Shortsien sisällä on saumattomat sisätrikoot, joiden avulla lyhyetkin shortsit tuntuvat varmoilta ja tukevilta käytössä. Päällyskankaan materiaali on erityisen pehmeä ja kevyen tuntuinen. Vyötärönauha on leveä ja takana on pieni vetoketjullinen tasku. Värinä Blueberry, muita vaihtoehtoja Performance Black ja Coral, joka olisi varmasti ollut täydellinen!

Ayami Cap Sleeve Topin kangas tuntuu todella joustavalta ja leikkaus näyttää istuvalta. Takana jälleen tehosteena seeprakuosia. Värinä paidassa Blueberry, muita vaihtoehtoja Performance Black, Coral ja Sunshine Yellow.

Sitten vaan testaamaan käytännössä! Kerron myöhemmin kokemuksia, kun niitä on kertynyt. Mallisto on jo kaupoissa ja Asicsin sivuilta voi helposti etsiä oman paikkakunnan jälleenmyyjät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *