Hae
Juoksujalkaa

Hieronnan tuomaa keveyttä jaloissa

Näin se viikko lähenee loppua, vaikka ainahan lomaa edeltävä viikko tuntuu kestävän ikuisuuden. Huomisen loman aloituksen lisäksi päällimmäisenä mielessä on lauantain huikea tapahtuma Narinkkatorilla, tulkaahan kaikki paikalle klo 12-18! Sääennustekin paranee koko ajan, toivottavasti aurinko hellii meitä lauantaina.

Kävin tänään Tuukan hierottavana Helsingin urheiluhieronnassa. Käsittelyssä oli jalat ja erityistä huomiota kiinnitettiin vasempaan nilkkaan, jossa on tuntunut jo jonkin aikaa outoa painetta. Hyvältä tuntuu jaloissa tällä hetkellä! Ei ollenkaan raskaalta ja mukiloidulta, vaan pikemminkin jalat tuntuvat oikein hyviltä ja kevyiltä.

Ensi viikon keskiviikkona otetaan vielä toinen käsittely. Siitä on sitten hyvä kevyillä jaloilla lähteä pinkomaan puolimaraton – viikon päästä lauantaina juostaan Marskin kierros Mikkelissä.

Huominen vielä ja sitten kirmaan kesälaitumille! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *