Hae
Juoksujalkaa

Lomaviikon suunnitelmia

Huikea viikonloppu takana! Eilinen Euro peliin elämälle -tapahtuma oli menestys ja tunnelma Narinkkatorilla mieletön! Helsinki Core Trainersin treenit sai aikaan kokovartalotärinän ja kipu tuntuu tällä hetkellä lihaksissa ympäri kehon : ) Niin siistiä, mutta toisaalta niin ärsyttävää, kuinka raskaalta ja haastavalta treeni tuntui ja oli pakko välillä antaa periksi kivulle. Tuota treeniä on ehdottomasti päästävä tekemään uudelleen!

Euro peliin elämälle -kampanjan päällikkö Suvi Karvinen haastattelee Sylva ry:n puheenjohtajaa Aila Paloniemeä.


Ice Age hahmot tulivat tutustumaan Helsinki Core Trainersien treenialueeseen.

Hienoa tässä sunnuntaissa on myös se, että huomenna on ensimmäinen lomapäivä! Viikko mennään urheilujen suhteen suht rauhallisesti kohti lauantaina juostavaa puolimaratonia, joten huomisen lenkin jälkeen olen ajatellut tiistaiksi hot joogaa ja torstaiksi vielä lyhyttä lenkkiä. Lisäksi keskiviikkona pääsen jälleen Tuukan hierottavaksi Helsingin urheiluhierontaan, joten näillä eväillä ensimmäiseen lomaviikkoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *