Hae
Juoksujalkaa

Hiukset kisakuntoon!

Innostuttiin tänään lenkkikaverin kanssa tekemään muutamat kisakampausvaihtoehdot, jotka ovat juostessa hyviksi koettu. Hiukset pitää olla tarpeeksi tiukasti kiinni, mutta kampaus ei saa kiristää mistään eikä irtohiuksia saa olla vauhtia haittaamassa!

Juostessa ja muutenkin urheillessa käytän usein näitä pantoja ja hiukset joko ponnarille tai tuollaiselle nutturalle. Perushyvä vaihtoehto.

Lenkkikaverini on oikea mestariletittelijä ja usein saankin jonkun kisakampauksen tosikoitoksia varten, joka varmasti pysyy kovemmassakin vauhdissa ; ) Nämä pari kuvaa ovat toukokuulta HCR:lta, jossa etuhiukset oli molemmin puolin leteillä ja loput hiukset ponnarilla. Erittäin hyvä kampaus, joka pysyi täysin samanlaisena maaliin asti.

Sivuponnarilla saa myös kivaa vaihtelua, vaikka muuten molemmin puolin letitetyt hiukset pysyvät paremmin kasassa.

Myös tällainen kaksoispunos tuntui pitävän hyvin ja oli kiva idea, tämän saattaisin ehkä itsekin osata tehdä…

Tämän päivän lenkille jäi lopulta tämä kampaus, jossa letit kiersivät molemmin puolin päätä ja lettien päät olivat tiiviisti kiinni pinneillä. Toimii!

Erityiskiitos vielä hovikampaajalle, lauantaina loihditaan taas kisahiukset kuntoon : )

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Kyllä noilla kampauksilla kelpaa juosta! Erityisesti tykkään tuosta viimeisestä, tosi nätti. Hovikampaaja on kyllä ihan best 😉

  2. Laura kirjoitti:

    Todellakin! Hovikampaajalta kyllä onnistuu letti kuin letti kädenkäänteessä : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *