Hae
Juoksujalkaa

Kinesioteippauksella katu-uskottavuutta

Lomapäivän saldona yksi kappale teipattua etureittä ja erinomaisen kevyeltä tuntuvat jalat, jotka kokivat ihmeparantumisen tunnissa!

Menin tänään Helsingin urheiluhierontaan todella raskain ja jumittavin askelin, etureidet olivat edelleen täysin jumissa ja kosketusarat lauantain Narinkkatorin treenistä. Myös takareidet ja pakarat jumittivat pahasti. Tunnin hieronnan ja etureiden teippauksen jälkeen jalat ovat täysin kunnossa ja askel tuntuu kevyeltä! Ihan mahtava homma, koska aloin olla jo todella skeptinen tulevan puolikkaan suhteen.

Nyt voikin hyvillä mielin alkaa valmistautumaan hellejuoksuun; aurinkoa ja + 25 astetta on luvattu, viime vuoden +34 asteeseen on kuitenkin vielä matkaa. Ja tuohan teippaus tietysti myös katu-uskottavuutta kisaan. Ainakin mukavat rusketusraidat, jos ei muuta : )

Lisää faktatietoa kinesioteippauksesta voi lukea täältä.

2 kommenttia

  1. Ninan verkkareissa kirjoitti:

    Hei hulluna tsemppiä juoksuun! Mätsäät vaan asun teippeihin, niin hyvä tulee.

  2. Laura kirjoitti:

    Kiitos!! Just niin, siitä se lähtee =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *