Hae
Juoksujalkaa

Kohti Mikkeliä!

Kohta startataan kohti Mikkeliä ja huomenna juostavaa Marskin kierrosta! Huomiseen sää näyttää Mikkelissä n. 10 astetta viileämmältä kuin mitä parina viime kesänä siellä juostessa ja aurinko saattaisi käydä jopa pilvessäkin. Startti on klo 15. Näyttää siis melko hyvältä!

Mukaan lähtee varmuuden vuoksi myös Nike Daybreak Cap

Homma alkaa näköjään mennä totiseksi, sillä olen hieman vältellyt juoksulippiksen ostamista. Viime vuonna kuitenkin tulin siihen tulokseen, että pään suojaaminen on erittäin tärkeää kuumalla säällä juostessa ja lippiksen avulla olisi voinut suojautua pahimmilta auringonsäteiltä. Toivotaan kuitenkin, että sää ei ole niin kuuma, että joudun lippiksen päähäni laittamaan : D

Aijai, pian mennään!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *