Hae
Juoksujalkaa

Hellelenkillä Mikkelissä

Marskin kierros takana ja Mikkelistä kotiuduttu! Huh, tulipahan taas käytyä pienellä lenkillä : )

Tänä vuonna sää suosi kohtalaisesti ja edellisiin vuosiin verrattuna oli jonkin verran viileämpää. Silti lämpötila oli riittävän helteinen juoksuun ja olo melko tukala.  Ensimmäisen kierroksen (10,5 km) jälkeen aurinko meni pilveen ja helpotti tuskaa hieman. Reitti on todella suojainen, vain muutamassa kohtaa käy pieni tuulenvire.

Tiesin jo etukäteen, että Marskilla tuskin ennätyksiä rikotaan ja aika jäikin omasta kahden tunnin tavoitteesta reilut 11 minuuttia. Loppuaika oli 2.11.52. Ihan kelpo suoritus ja perusjuoksu, joka ajoittain jopa rullasi ihan mukavasti.

Mikkelissä huolto toimii loistavasti, juomapisteitä on tiheään ja lisäksi muutamia vesisuihkuja, joiden läpi juoksemalla saa pieneksi hetkeksi virkistystä oloon. Olin alun perin ajatellut juovani vain joka toisella juomapisteellä, mutta juoksun edetessä huomasin pysähtyväni jokaisella pisteellä…

Siinä mielessä juoksu sujui hyvin, että maalissa olo oli kaikkensa antanut, mutta matkan varrella ei toisaalta ollut mitään isoja vastoinkäymisiä.

Tästä kohti elokuun Helsinki City Marathonia!

Puolikkaan jälkeen maistui lenkkikaverin kanssa Muumilimsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *