Hae
Juoksujalkaa

Lomareissulta takaisin ruotuun

Viime viikko meni täysin lomaillessa ja rentoutuessa. Teimme ystäväpariskunnan kanssa täydellisen lomareissun Tammisaari-Hanko-Parainen-Nauvo-Seili -Turku –akselilla. Lomaohjelmaa ei ollut erityisen tarkasti valmiiksi suunniteltu, vaan fiilispohjalla mentiin ja tehtiin, mikä tuntui parhaimmalta. Ihana reissu ja ihan parasta seuraa!

Urheilujen suhteen olen myös ollut täysin lomalla, jos ei Nauvossa pelattua minigolfturnausta (josta muuten tuli jaettu ykkössija) oteta huomioon ; )

Nyt onkin muutama päivä aikaa palata ruotuun ennen seuraavaa reissua, joka on muutaman päivän visiitti Riikaan. Välipäivinä aion ottaa treeneistä kaiken irti, sillä niin rentouttavaa ja tärkeää kuin lomailu onkin, täytyy sanoa, että on jo kova ikävä ja into lenkkipolulle, salille ja kunnon hikitreeneihin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *