Hae
Juoksujalkaa

Tuubijumppaa kotona

Kuten oli puhetta, aion ottaa kaiken irti treenien kannalta näistä muutamasta vapaapäivästä ennen seuraavaa lomareissua!

Tein eilen salitreenin, josta lämmittelyksi olin 7 minuuttia juoksumatolla ja 3 minuuttia soutulaitteessa. Sekalainen salitreeni sisälsi mm. maastavetoja ja kulmasoutuja levypainoilla, ojentajia ja hauiksia taljalla sekä penkkipunnerruksia ja vipunostoja käsipainoilla. Sen jälkeen pitkästä aikaa Bodyattackiin ja lopuksi vielä Bodybalanceen. Sitä se pitkä liikkumattomuus teettää, paljon patoutunutta energiaa! =)

Tänään kävin näppärästi sadekuurojen välissä reilun puolen tunnin lämmittelylenkillä, jonka jälkeen tein pitkästä aikaa tuubijumpan kotona.

Tuubi eli vastuskuminauha kahvoilla on erittäin kätevä ja mielestäni mukavampi kuin tavallinen kuminauha. Kahvojen ansiosta siitä on miellyttävämpi pitää kiinni, eikä nauhat nirhaudu käsiin. Tuubissa on melko raskas vastus ja sen kyllä tunsi tämän päivän jumpassa.

Tein erilaisia soutuliikkeitä hartioille, olkapäille, rintalihaksille ja yläselälle sekä lisäksi kyykkyjä. Illalla on luvassa vielä RPM, mutta sitä ennen lähden ohjaamaan treenit kahdelle asiakkaalle.

Reipasta maanantaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *