Hae
Juoksujalkaa

Limenvärisiä löytöjä Nikelta

Tällaiset tarttuivat jokin aika sitten Nikelta mukaan. Kyseessä ovat juurikin samat Hypercool Brat, joista haaveilin jo täällä. Päädyin siis tähän raikkaaseen limenvihreään : )

Dri-FIT –materiaalilla varustetut, kompressiomuotoillut Nike Pro 2012 Hypercool Bra –liivit pitävät olon kuivana ja miellyttävänä tehokkaan kosteudensiirtotoiminnon avulla. Selkäpuolen kevyet mesh-paneelit ja etupuolen rei`itys lisäävät ventilaatiota ja viilentävät oloa lisää.

Liivit antavat keskivoimakkaan tuen ja racerback-selkämys parantaa liikkuvuutta. Sivusaumat ovat hankaamattomat. Olenkin ehtinyt näitä jo kokeilla sekä juoksussa että spinningissä ja molemmissa toimivat erittäin hyvin sekä tuntuivat tukevilta ja mukavilta päällä.

Sattumoisin sopivat erinomaisesti myös eilen Stockan alesta bongattujen Free Fit 2 kanssa! Olin aiemmin jo samaisia kenkiä ihastellut, mutta nyt yhdet 38,5 -kokoiset kengät suorastaan odottivat hyllyssä!

Kengät soveltuvat erityisesti funktionaaliseen treenaamiseen ja kuntosalitreeniin, mutta aion kyllä testailla kenkiä monipuolisesti eri lajeissa.

Kengät lupaavat monisuuntaista joustavuutta, tasapainoa sivusuuntaisiin liikkeisiin ja luonnollista liikkumavaraa jalalle. Pohjan Nike Free -teknologia jäljittelee paljain jaloin liikkumista. Lisäksi pohjan muotoilu aktivoi jalkapohjan lihaksia, joka tukee treeniä kokonaisvaltaisesti.

Eilen pistäydyin myös jälleen HUH:ssa hierottavana. Tämä oli nyt kolmas kerta ja en voi muuta kuin suositella! Sinne ne jäävät aina, kivut ja kankeudet! Kyllä kelpaa taas näillä jaloilla lähteä lomareissulle Riikaan, missä varmasti tulee käveltyä paljon.

Seuraavat ajat varasinkin vasta juuri ennen elokuun HCM:ää ja koitoksen jälkeen. Samalla tajusin myös, että siihen onkin aikaa tasan kuukausi..!

2 kommenttia

  1. Jenny kirjoitti:

    Heippa!
    Oon ajattelut noiden kyseisten Nike- urheiluliivien ostamista, ja kysyisinkin, että tukevatko ne tarpeeksi juostessa?

  2. Laura kirjoitti:

    Hei! Näissä on tosiaan keskitason tuki ja itse olen käyttänyt niitä juostessa (mm. maratonilla oli käytössä). Liiveissä on napakka tuo kuminauha- ja olkainosuus, mutta etuosan kangas on melko joustava, joten tuen riittävyys riippuu rintavarustuksesta. Parasta näissä liiveissä on hankaamattomat saumat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *