Hae
Juoksujalkaa

Sunnuntain treenicombo

Tänään kävin vetäisemässä Lady Line Hakaniemessä vanhan kunnon tuplasetin eli Bodypump alle ja Bodyattack päälle!

Edellisestä Bodypumpista olikin osaltani kulunut melko kauan aikaa, enkä ollut nykyistä 82 ohjelmaa tehnyt aiemmin. Latasin kuitenkin painoja rohkeasti tankoon, enkä miettinyt aiemmin käyttämiäni painoja. Sitä niin kovin helposti jumiutuu tuttuihin painoihin ja kaavoihin, joiden toistaminen tuntuu helpolta.

Olennaista on kuitenkin antaa kropalle reilusti uutta haastetta ja ärsykettä, vain siten tapahtuu kehitystä : ) Parin irvistyksen ja ylimääräisen puhalluksen siivittämänä tanko nousi tunnin loppuun saakka ja Attackissa jaksoin tunnin loppuun asti keskittyä myös tekniikkaan! Nämä ovat niitä tuplatuntien haasteita, koska eihän niitä ole järkevää vetää, jos kummallakaan tunnilla ei ole puhtia tehdä liikkeitä puhtaasti ja ajatuksella : )

Uudet Free Fitit oli käytössä molemmilla tunneilla ja toimi myös Attackissa loistavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *