Hae
Juoksujalkaa

Nike Swift Capri -supertrikoot

Hypistelin näitä juoksutrikoita ensimmäisen kerran tammikuussa Lontoon reissulla, mutta suolainen yli 70 punnan hinta sai jättämään trikoot silloin kauppaan. Nyt kun ystäväni oli bongannut samat trikoot ja näin nämä hänen päällään, tajusin, että nämä on yksinkertaisesti saatava : D

Kissojen ja koirien kanssa näitä supertrikoita etsiskelin ja etenkin s-koon löytäminen oli haastavaa. Lopulta trikoot kuitenkin löytyivät Chain Reaction Cycles -nettikaupasta ja vielä alessa! Yli 49 euron tilauksista ei myöskään joutunut maksamaan postimaksuja ja paketti saapui 4 arkipäivässä kotiovelle.

Nike Swift Capri Womens 3/4 Length Shorts Spring 2012

 

Trikoot istuvat jalkaan napakasti, ovat saumattomat ja lupaavat maksimaalista liikkuvuutta sekä tukea juoksun kannalta juuri oikeille lihaksille. Takana on vetoketjutasku ja toinen pienempi tasku.

Harmaan ja sateisen sään vuoksi lähdin testaamaan trikoita ensin juoksun sijaan Les Mills Bodysteppiin. Tunti oli aiemmin suosikkituntini Les Millsin valikoimassa, mutta pitkään aikaan en ole steppiin päässyt. Joko aikataulujen vuoksi tai muuten vain muut tunnit ovat vieneet voiton. Bodystep on energinen hyvänmielen tunti, jonka aikana oli helppo muistaa, miksi tunti oli aiemmin suosikkini.

Atleettisella tunnilla syke nousee ja etenkin jalkojen lihakset vahvistuvat – tietysti supertrikoilla oli osuutta asiaan, että jaksoin ponnistaa laudalta vielä viimeisessäkin sykehuipussa!

kuvat: www.chainreactioncycles.com ja www.startfitness.co.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *