Hae
Juoksujalkaa

Salomon Speedcross 3 – loistavaa pitoa ja luotettavuutta maastojuoksuun

Sain Salomonilta kahdet todella mielenkiintoiset kengät testiin. Aiempaa käyttökokemusta Salomonin kengistä ei juuri ole, joten siitäkin syystä olen erittäin iloinen päästessäni kenkiä testailemaan!

Ensimmäisenä esittelyssä Speedcross 3. Joonas on kirjoittanut speksit kengistä jo aiemmin täällä.

Ensi näkemältä, ihastuin Speedcrosseissa luonnollisesti herkullisiin väreihin. Mahtavaa, että kengissä on kunnolla väriä ja yllättäviä väriyhdistelmiä! Myös tuntuma jalassa on hyvä, kenkä tuntui heti tukevalta ja napakalta. Pidän myös erityisesti Quicklace -pikanauhoituksesta ja siitä, että ylimääräisen osan saa näppärästi pieneen taskuun piiloon. Ulkopohjan voimakas kuviointi on minulle uusi tuttavuus, joka varmasti aluksi vaatii totuttelua.

Lähdinkin tänään aamulla testailemaan Speedcrosseja!

Erilaisilla pinnoilla ja maastoissa mentiin; asfaltilla, kovalla hiekkatiellä, kivisemmällä hiekkatiellä, metsäpolulla sekä oksaisemmalla mutapolulla : )Matkalla oli myös jyrkkää ylämäkeä ja alamäkeä ja ensimmäinen huomio kohdistuikin kenkien loistavaan pitoon ylämäkeä juostessa! Pohjan kuvionti jatkuu kengän kärkeen ja vielä sen yli, jolloin se antaa hiekkaisessa ylämäessä aivan mahtavan pidon ponnistukseen! Myös oksaisella ja epätasaisemmalla polulla pystyi päästelemään huoletta menemään, eikä tarvinnut keskittyä varomaan oksia ja kantoja tai liukastelemaan mudassa – pito ja luotettavuus askeleeseen säilyi.

Nauhoitus pysyi myös täysin muuttumattomana lenkin alusta loppuun, eikä löystynyt missään vaiheessa. Kengät tuntuivat kevyiltä jalassa ja istuvuus oli hyvä. Reilu kympin testilenkki vaihtelevassa maastossa antaa kengille kyllä vaivatta 10 pistettä!

Pieni hehkutus on muutenkin paikallaan aamun lenkistä! Vaikka syke oli melko korkealla, eikä juoksukunto muutenkaan ehkä ihan parhaimmillaan, kuinka vapauttavaa ja mahtavaa oli kirmailla metsikössä ja poluilla kunnon maastojuoksukengillä. Tätä lisää!

Lisätietoa Speedcrosseista ja muista tuotteista Salomonin sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *