Hae
Juoksujalkaa

Keskiviikon treenisessio Pirkkolassa

Tänään starttasi PT-projekti uuden asiakkaani kanssa, josta sekä treenattava että treenari on varmasti yhtä innoissaan  : )

Ensimmäisen varsinaisen treenikerran ohjelmassa oli alkutestit, joihin kuului kehonkoostumusmittausten ja mittanauhamittausten lisäksi mm. vanha kunnon Cooperin testi sekä monipuoliset lihaskuntotestit. Kehittymistä seurataan koko projektimme ajan verraten näihin mittauksiin ja tuloksiin.

Ihan mahtava into ja motivaatio heti ensimmäisestä juttelusta saakka, siitä on erinomaista jatkaa! Sovimme myös, että voin poikkeuksellisesti jakaa täällä blogin puolella jotain tilannetietoja edistymisestä ja mainittakoon heti alkuun pari tavoitetta, jotka on projektille asetettu: juoksukunnon uudelleen löytyminen ja vatsalihakset näkyviin. Jess!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *