Hae
Juoksujalkaa

Käyttökokemuksia Asicsin AYAMi -malliston vaatteista

Asics AYAMi -vaatteiden testaus on ollut kesän aikana käynnissä! Sain vaatteet kesäkuussa käyttööni ja omiksi suosikeiksi ovat nousseet shortsit ja trikoot. Takki on ollut päällä vain pari kertaa, mutta syksyn tullessa päätyy päälle varmasti useamminkin. Sen verran voin sanoa jo tälläkäyttökokemuksella, että takki on päällä todella mukavan tuntuinen, kevyt ja sopivan ohut. Siitä olisi vain saanut olla itselleni kokoa pienempi, sillä se vähän ”hyppii” päällä juostessa. Kirkas Sunshine Yellow –väri ja vettähylkivä pinta tuovat lenkeille kesän tuntua varmasti pitkälle syksyyn!

Shortsit ovat pehmeää kangasta ja sisällä olevien trikoiden sekä leveän vyötärökaistaleen ansiosta todella mukavat päällä. Ensimmäisellä lenkillä tuntui, että shortsit jotenkin nousivat ylöspäin, mutta muutaman käyttökerran jälkeen, ne ovat mukautuneet päälle. Takana olevasta vetoketjullisesta taskusta lisäplussat!

Trikoissa hauska yksityiskohta on se, että samassa paketissa saa kahdet erilaiset trikoot, joten päivän tunnelman mukaan voi valita jalkaan joko musta-harmaaraitakuosiset tai käännettynä yksiväriset mustat. Hyvä idea ja olenkin käyttänyt niitä molemmin päin. Myös trikoot ovat erittäin pehmeät ja hankaamattomat. Tätä ominaisuutta osaa arvostaa erityisesti pitkillä lenkeillä. Ainoa miinus tulee siitä, että trikoissa ei ole minkäänlaista taskua.

Paita on itselläni jäänyt kaikista vähimmälle käytölle, johtuen eniten varmasti siitä, että sekin oli harmittavasti yhden koon liian iso minulle. Paidassa on kuitenkin hyvä slim-fit –leikkaus ja materiaali on todella joustavaa, joten oikeankokoisena se istuu varmasti hyvin päällä.

Kaiken kaikkiaan siis miellyttävä ja värikäs kokonaisuus, joita tulen varmasti jatkossakin käyttämään sekä tutustumaan myös malliston muihin vaatteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *