Hae
Juoksujalkaa

TRX -harjoittelua kotona – Casall Multi Balance Trainerilla

Olen kesäkuusta saakka metsästänyt itselleni koti-TRX:ää, mutta ne ovat olleet pitkälti joka paikasta loppuunmyydyt. Kunnes eilen bongasin Stadiumista, juuri palautuksena tulleen, aitoa TRX -välinettä vastaavan Casallin Multi Balance Trainerin!

Hihnat saa näppärästi kiinnitettyä oven väliin, joten harjoittelu onnistuu missä tahansa tilassa, jossa on ovi. Painoakin on alle kilon eli näppärä väline myös otettavaksi reissuille mukaan!

Multi Balance Trainerilla saa tehtyä vartalon omaa painoa vastuksena käyttäen todella kokonaisvaltaisen toiminnallisen treenin. Sen avulla voi harjoitella monipuolisesti satoja voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä. Haastetta tuovat hihnojen epävakaisuus, joiden ansiosta koko vartalon on oltava tehokkaasti mukana liikkeissä. Hihnojen pituutta ja vartalon kallistuskulmaa säätelemällä voi muuttaa treenin haastavuutta.

TRX –harjoituksia löytyy YouTubesta vaikka kuinka, tässä Casallin oma esittelyvideo ja pari esimerkkiliikettä.

 

 

9 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  moi Laura!
  mistä kaikkialta metsästit aitoja TRX:iä?
  olemme keväästä lähtien Suomen ainoa virallinen TRX-jakelija ja haluamme luonnollisesti TRX:t kaikkien saataville, joten kerrothan, mistä ne ovat olleet loppu niin hoidamme asian kuntoon!

  terkuin,
  Anu

 2. Laura kirjoitti:

  Moi Anu,

  Kiitos kommentista ja pahoitteluni epäselvyydestä kirjoituksessa. Tarkoitin siis, että metsästin nimenomaan tätä Casallin versiota, jota olin kollegalta kuullut löytyvän kaupoista.

 3. Anu kirjoitti:

  Kiitos vastauksesta Laura.

  Pyrimme luonnollisesti varmistamaan että aidot, alkuperäiset TRX:t löytyvät helposti kaupoista ja nettikaupoista jolloin ei tarvitse turvautua vastaaviin. 🙂

  Anu

 4. Finde kirjoitti:

  Oliko nuo vastaavat minkä hintaiset? TRX:t on niin kalliit, etten ole ainakaan vielä niihin raaskinut panostaa, tosin en ole IKINÄ nähnyt missään kaupassa myynnissä aitoa TRX:ääkään. Reebokilla olisi vissiin halvimmat vastaavat, mutta niitä nyt en ainakaan ole mistään bongannut! 😀

  Heh, tuo gfitnes seuraa kyllä hyvin blogeissa kirjoitettuja TRX juttuja. Tein vanhempaan blogiin joskus tekstin TRX:ästä ja sinnekin tultiin heti kommentoimaan, uuteen blogiin ne ei ole vielä eksynyt ;/

 5. Laura kirjoitti:

  Muistaakseni maksoivat jotain viiden-kuudenkympin luokkaa..? Ja sattuivat olemaan ainoina kappaleina -50% alennuksessa, joten kelpo hintaan nämä löysin! 🙂

  • Jukkis kirjoitti:

   Laura, oletko testannut myös sitä ”aitoa” trx:ää ? Vilpitön mielipide, miten tuo Casallin versio hommansa tekee ? Nyt on näköjään Gymstickilläkin viidenkympin versio samasta aiheesta eli kiinnostaisi tietää onko nämä budjettiluokan versiot yli neljä kertaa huonompia 😉

   • Laura kirjoitti:

    Moikka, olen testannut 🙂 Casallin versio ajaa täysin saman asian kuin oikea TRX. Ainoa mikä tuossa Casallin kotiversiossa vähän jännittää, on kiinnitys. Se lukitaan oveen sellaisella muovipalkilla, joten ovi ei voi olla mitään heppoista tekoa vaan raskaampi esim. ulko-ovi. Liikelaajuuksien suhteen paras olisi tietysti koukku katossa, mutta sellaista harva varmaan kotiinsa haluaa 🙂 Kiitos muuten muistutuksesta, täytyykin kaivella tämä taas esiin ja ottaa käyttöön!

    • Jukkis kirjoitti:

     Hyvä, että satuin tosiaan törmäämään tuohon puolentoista vuoden takaiseen postaukseesi kun jo olin vahvistusta vaille tilannut tuon ”aidon” vaimolle. Kuvien perusteella siinä ovikiinnikkeessä on ”aidossa” sellainen tyyny ja Kodin 1:n myymälöissä 50 pinnan alella myynnissä olevassa (nyt siis 25 €) Gymstickin (vastaava kuin tuo sinun Casall) pötkylä.
     Sujuvaa maratonia muuten sinne Stockikseen 🙂

     • Laura kirjoitti:

      Mahtavaa 🙂 Näillä saa hyvän kotitreenin aikaiseksi! Ja kiitos, täällä sitä malttamattomana odotellaan juoksua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *