Hae
Juoksujalkaa

Täältä tullaan Helsinki City Marathon!

Helsinki City Marathon juostaan jo parin päivän päästä! Tällä hetkellä näyttää siltä, että selvisin säikähdyksellä alkuviikon kuumeesta ja kurkkukivusta. Kuumetta ei ole enää ollut tiistain jälkeen ja kurkkukipukin on hävinnyt. Toivottavasti ei tule takapakkia kunnon kanssa ennen lauantaita, mutta pienet tuuletukset ovat jo tässä vaiheessa paikallaan!

Huomenna ajatuksena on käydä tekemässä lyhyt vitosen lenkki ja muutamat vedot, joiden pohjalta saa vähän lisätietoa tämän hetken kunnosta.  Myös kroppa ja jalat heräävät jälleen juoksuhommiin. Huomenna menen myös Helsingin urheiluhierontaan ja toivon todella, että pääsen hyvillä mielin lauantaina starttiviivalle.

HCM:ssa juoksen lenkkikaverini kanssa Euro peliin elämälle -juoksutiimissä, mikä lisää intoa entisestään päästä mukaan! Hienoa tehdä juoksemalla hyvää tärkeän asian puolesta. Lähdemme 4:30 jänisten perässä taittamaan reilua 42 kilometriä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *