Hae
Juoksujalkaa

Fitness is a Battle, Welcome to the Frontline!

Viikonloppu oli tarkoitus viettää pitkästä aikaa ryhmäliikuntojen parissa… Mutta tänään tulikin hurviteltua koko päivä Linnanmäellä ja päivän treenit jäivät väliin. Eipä se mitään, hauskaa oli!

Eilen sen sijaan oli onnistunut urheilupäivä, joka alkoi tunnin aamulenkillä.  Totesin jälleen, että tänä syksynä otan aamulenkit ohjelmaan mukaan – mikä mahtava päivänaloitus.

Iltapäivällä oli vuorossa upouusi Bodycombat, Les Mills -kouluttaja Eerika Kiutun ohjaamana. Eerika viimeisteli Bodycombat-ohjaustaan Tukholmassa 1.9. vietettävää Super Saturday tapahtumaa varten. Huikea tunti, joka tuli vedettyä todella täysillä! Olin ajatellut jäädä vielä CXworxiin tunnin jälkeen, mutta suoraan sanottuna en pystynyt! Uudessa Combat –ohjelmassa kiinnitetään huomiota entistä enemmän keskivartaloon ja vatsalihaksiin, joita tehdään ohjelman aikana sellainen rapiat 1700…

Olettehan muuten kuulleet, että Herttoniemen Lady Linen tiloihin aukeaa uusi kuntosali Helsinki Sports Club!  Avoimia ovia vietetään huomenna maanantaina 27.8. ja tiistaina 28.8. klo 9-20. Joten menkäähän Helsingissä liikkuvat tutustumaan uusiin tiloihin ja ryhmäliikuntatarjontaan, mä ainakin meen : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *