Hae
Juoksujalkaa

Maanantaivapaa – luksusta arkeen

Paras tapa aloittaa viikko on maanantaivapaa : ) Aikainen herätys (ilman herätyskelloa), kiireetön aamiainen ja sen jälkeen lenkki. Onneksi näitä on jatkossa edessä muutama.

Lenkillä nopeudet ja sykkeet olivat ensimmäistä kertaa maratonin jälkeen (!) suht normaalit. Järkyttävää puuskutusta, jota on ollut viime aikoina aistittavissa, ei ollut ja tuntui myös, että jalat eivät paina sataa kiloa per kipale. Muutenkin juoksu tuntui pitkästä aikaa oikein mukavalta. Voiko palautuminen oikeasti kestää näin kauan?

Illalla oli ensimmäisen treenin aika uudessa salissa. Helsinki Sports Club on nyt siis auki! Sali on avara ja valoisa sekä laitteiden määrä todella monipuolinen. Yläkerran sali säilyy edelleen vain naisille avoimena salina, keskikerroksessa ovat jumppasalit ja alakerrassa tämä uusi, myös miehille avoin tila.

Uusi syysohjelma alkoi myös tänään ja pääsin pitkästä aikaa polkemaan RPM:n merkeissä. Ilokseni RPM -tunteja on lisätty syksyn ohjelmaan, joten tästä lähtien pääsen varmasti useammin hikoilemaan myös spinningsaliin.

Päivän RPM-asu : )

 

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Eka kerta kolmeen viikkoon kun en päässyt ma-illan RPM-tunnille! Ehkä ens ma taas, RPM on paras 🙂

  2. Laura kirjoitti:

    Eikä! 🙂 Mä en yleensä maanantaisin pääse, tänään oli poikkeus, mutta syksyn lukkarissa RPM:ää oli onneksi muinakin päivinä tarjolla. Toivottavasti osutaan joskus samalle tunnille!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *