Hae
Juoksujalkaa

Tykkää ja anna euro vammaishuippu-urheilulle!

Suomen kannalta erinomaisesti menneet Paralympialaiset loppuvat Lontoossa huomenna. ASA onnittelee jo tässä vaiheessa hienosti menestynyttä paralympiajoukkuetta!

Oy Patrol Ab on käynnistänyt hyväntekeväisyyskampanjan, jossa hyvän tekeminen on tehty jokaiselle todella helpoksi. Tykkäämällä Patrol.fi -facebook sivustoa tuet eurolla suomalaista vammaishuippu-urheilua. Kampanja jatkuu 16.9.2012 saakka, jolloin Oy Patrol Ab luovuttaa siihen mennessä kertyneen rahasumman Suomen Paralympiakomitealle. Nyt kaikki tykkäämään!!

Suomen paralympiakomitea edistää määrätietoista, vastuuntuntoista ja eettisesti kestävää vammaishuippu-urheilua, jonka perustana ovat urheilun ja yhteiskunnan kasvatukselliset periaatteet. Se huolehtii kokonaisvaltaisesti tasa-arvon toteuttamisesta vammaisten huippu-urheilussa.

Oy Patrol Ab on ASICS:n maahantuoja ja Suomen Paralympiakomitean virallinen yhteistyökumppani. Maan suurimpana urheiluvälinemaahantuojana arvostamme Paralympialiiton pyrkimyksiä taata tasapuoliset liikkumismahdollisuudet kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *