Hae
Juoksujalkaa

Viikonlopun leivät ja liikunnat!

Lauantai alkoi aikaisin, näissä merkeissä:

Aamupalaa ja aurinkoa : )

Ostin siis kokeiluun myös tuota toista Fazerin uutuutta Oululaisen Reilu kaura-pellava paahtoleipää, kuten aiemmassa kirjoituksessa suunnittelin.  Pehmeä maku ja paahtamisen jälkeen erittäin rapsakka pinta. Suosittelen testaamaan tätäkin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aamiaisen voimalla suuntasin aamun CXworxiin, jonka jälkeen ohjasin asiakkaalleni kahvakuulatreenin ja tein itsekin mukana pari kierrosta. Parin tunnin treenien jälkeen vauhdilla kotiin, ruokaa napaan ja ruoan sulattelun jälkeen lenkille.

Lenkki sisälsi: 10min lämmittely + 25min nopeatempoista juoksua + 5min palauttelua + 25min nopeatempoista juoksua + 5min + 15 min jäähdyttelyä. Voin kertoa, että tuossa oli taas yksi treeni, joka näyttää kirjoitettuna suht iisiltä, mutta oli todellisuudessa melko paha. Lenkin ja saunan jälkeen olo oli huippuhyvä!

Sunnuntaina herkuteltiin brunssilla ystäväni luona. Mahtava tapa aloittaa päivä ja vaihtaa kuulumisia rennon kiireettömässä tunnelmassa.

Kuvasta puuttuvat emännän herkkupannarit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *