Hae
Juoksujalkaa

Lenkkitiedot talteen Polar s3+ -juoksusensorilla

Sain vihdoin ja viimein hankittua Polar RS800CX:ään sopivan s3+ -juoksusensorin. Aiemmin käytössäni ollut G3 GPS -sensori sai väistyä kevyen ja pienen kenkään kiinnitettävän podin tieltä.

Polarin sivuilla s3+ -sensoria kuvaillaan seuraavalla tavalla:

S3+ -juoksusensori on varustettu uudella tukevalla kenkäkiinnityksellä, joka takaa nopeus- ja matkatietojen tarkkuuden. Kevytrakenteinen sensori mittaa jokaisen askeleesi auttaen sinua analysoimaan juoksusi tehokkuutta.

  • Mittaa juoksunopeutta/-vauhtia ja matkaa
  • Auttaa parantamaan juoksutekniikkaasi ilmaisemalla askelnopeuden ja -pituuden
  • Määrittää sinulle henkilökohtaisen juoksuindeksin, joka kuvastaa suorituskykyäsi
  • Iskuja ja vettä kestävä laite, joka sietää vaativimpiakin olosuhteita

Ennen ensimmäistä lenkkiä podi täytyy kalibroida, jolloin vauhdin, matkan ja nopeuden mittaaminen tarkentuu oman askeleen mukaan. Homma onnistui todella helposti, juoksukaverin avustuksella. Juoksimme kolme kertaa 400 m kenttä ympäri (kalibrointimatkan on hyvä olla yli 1000 m) ja sensori oli muutaman metrin tarkkuudella käyttövalmis.

Tänään ponkaisin podin kanssa aamulenkille jo kukonlaulun aikaan. Viikko on töissä kiireinen, joten lenkeille on löydettävä sopivat raot päivästä.

Ihme trooppisessa säässä juostu aamulenkki: 4,7 km, keskisyke 154, maksimisyke 167, keskivauhti 6:44, kesto 31:50. Kevyt puolituntinenkin tuo jo mukavasti reippautta ja jaksamista pitkään päivään! : )

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *