Hae
Juoksujalkaa

Välillä pieni venyttelykään ei ole pahasta – muistutus itselle

Pientä kirjoitustaukoa on ollut havaittavissa, mutta nyt on taas aika aktivoitua sillä saralla. Tällä hetkellä viikkoja rytmittävät normaalin päivätyön, PT-töiden ja omien treenailujen ohessa ASA:n juoksutiimin tapaamiset ja harjoitukset, jotka ovat lähteneet mukavasti käyntiin.

Maanantai on sujunut PT-hommien parissa ja sain tehtyä uudet liikunta- ja kuntosaliohjelmat parille asiakkaalle sekä analysoitua yhden ruokapäiväkirjan. Sen jälkeen lähdinkin tapaamaan uutta asiakasta, jonka kanssa on tarkoitus treenailla vuoden verran aluksi kohti kesäkuun Tukholman maratonia ja sen jälkeen marraskuun New Yorkin maratonia. Todella mielenkiintoinen projekti jälleen edessä!

Viime viikko sujui omien urheilujen suhteen melko mukavasti, vaikka kiireisen aikataulun takia piti tehdä pieniä erityisjärjestelyjä.  Sain käytyä neljä kertaa juoksulenkillä, pari kertaa kävely/juoksulenkillä ja kerran Bodyattackissa.

Mutta miten ihmeessä välillä onkaan niin vaikea muistaa venyttelyn tärkeys!? Perjantaina tehdyt juoksun tekniikkaharjoitukset (ja sitä edeltävä torstain Attack) ovat nimittäin pitäneet huolen siitä, että pohkeet ovat tällä hetkellä aivan jumissa : ) Tänään on siis lepopäivän vuoro ja keskityn venyttelyyn ja lihashuoltoon. Huomenna sitten jälleen treeneihin kiinni.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *