Hae
Juoksujalkaa

Kylmägeelillä apua jalkojen jomotukseen

Viikonloppu käynnistyi aikaisin, hyvin nukutun yön jälkeen. Tarkoitus ottaa viikonloppu liikkumisten suhteen melko rauhallisesti, sillä torstaina juostu 10 kilometrin testilenkki juoksutiimin kanssa painaa jaloissa jonkin verran. Eilen teimme asiakkaani kanssa vielä tunnin juoksulenkin mäkisessä maastossa.

Jouduin eilen nukkumaan mennessä turvautumaan vanhaan kunnon Ice Poweriin, sen verran jomotusta oli jaloissa. Näin pystyi hyvin nukkumaan ja aamulla tuntui jo kummasti paremmalta. Ihme ainetta, joka tuo mulle muistoja nuoruuden pesisvuosista =)

Onko muilla kokemuksia kylmägeelin käytöstä lihaskipujen lievittäjänä?

Mukavan rentoa viikonloppua kaikille!

kuva: www.icepower.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *