Hae
Juoksujalkaa

Nike Free Inneva Woven – Kudottua luonnollisuutta

Olemme ehtineet tämän vuoden aikana esittelemään jo useamman naturalism-kategorian kengän sekä pari kudottua tossua. Uusimmassa Nike Free Inneva Woven -mallissaan on valmistaja päättänyt yhdistää  nämä ominaisuudet.

Kengän nylonista käsinkudottu päällinen on tiukasti yhdistetty nauhoihin, jotta saataisiin mahdollisimman tiukasti jalkaa myötäilevä päällinen. Lisärakennetta kengälle tuo kannassa ja iltissä käytetty nahka. Pohja on tehty free-sarjan jämäkimmästä vaihtoehdosta, 5.0:sta eli pehmeyttä löytyy. Mikäli innostuit mallista , on syytä olla nopea. Malli julkaistiin 22.9. ja siitä tulee tarjolle rajoitettu erä eli tossuja tuskin eksyy joulun alelaareihin.

Kuvat puhukoot puolestaan, mutta onpa aika upeat!

 

Komeassa esittelyvideossa nauhoituksen ideasta saa ehkä paremmin kiinni:

 

Lähteet: Nike, kicksonfire.com

Jarno & Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *