Hae
Juoksujalkaa

Luonnollista voimaa, ketteryyttä ja tasapainoa kuntosalille – Adidas adiPure 360

Adidas on kehittänyt mielenkiintoiset, erityisesti kuntosalille sopivat adiPure 360 kengät. Sekä miesten että naisten mallit on suunniteltu siten, että jalan liike pysyy mahdollisimman luonnollisena, samalla tehostaen harjoitusta. adiPure 360 kengät ovat Adidaksen tulkinta luonnollisen askelluksen trendistä ja jäljittelevät avojaloin askellusta, lisätyn tuen avulla.

adiPure 360 kengät on suunniteltu tukemaan jalan monisuuntaista liikettä ja auttamaan lihaksia työskentelemään voimakkaammin kuntosalilla sekä vahvistamaan muun muassa varpaiden, nilkkojen ja säärien lihaksia. Ulkopohja varmistaa hyvän pidon lattiaan ja kevyen vaimennuksen.

Valmistuksessa on käytetty erittäin kevyitä ja joustavia materiaaleja. Anatomisesti muotoillut kengät lupaavat istua jalkaan kuin sukka sekä tuoda mukavuutta ja tukea jokaiseen salilla tehtävään harjoitukseen, venytykseen ja kyykkyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *