Hae
Juoksujalkaa

Happirikasta syyslenkkeilyä!

Syksy on täällä, ei voi mitään. Siitäkin voi yrittää ottaa kaiken ilon irti ja ainakin jos multa kysytään, syksyssä parasta on lenkkeily raikkaassa syyssäässä! Varsinkin sisällä koneen ääressä nökötetyn päivän jälkeen raitis ilma houkuttelee ulos – kelistä riipumatta.

Tässä puhelimella otettua (hieman heikohkoa) kuvamateriaalia ja tunnelmia iltalenkiltä pari iltaa sitten. Tunnin lenkki, jolle lähtiessä oli aivan valoisaa, mutta kotiin palatessa jo pimeää. Lenkkipolulla oli tyhjää, mikä johtui varmaan suurimmaksi osaksi siitä, että vettä satoi aika kovaa : ) Pieniä vesiesteitäkin oli matkan varrella, mutta happirikas ilma vauhditti askelta, juoksu kulki reippaasti ja oli helppo hengittää!

Tämä viikko on sujunut liikkumisten suhteen melko rauhallisesti ja jalat ovat saaneet vähän lepoa. Myös pilatesrulla on ollut käytössä jo kahtena iltana ja olen käynyt sillä läpi jalkojen kireimpiä kohtia. Tämän viikon saldona tähän mennessä siis lenkki, vähän kahvakuulaa ja ryhmäliikuntaa. Viikonloppuna on tarkoitus tehdä ainakin pidempi lenkki ja ehkä joku vauhdikkaampi juoksuharjoitus.

Reipasta syysviikonloppua!

4 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Ah mä (taas) niin komppaan sua tässä. Eilen 1h sauvakävelyä ihanan kirpeässä syysillassa kuun valossa, kyllä toimistohartiat (ja pää) kiitti! 🙂

 2. Laura kirjoitti:

  Älä muuta sano, tekee kyllä niin hyvää! Ja vielä me osutaan joku kerta sisälläkin samoihin treeneihin! 😀

 3. Anna kirjoitti:

  No sanopa se! En oo aikoihin ehtinyt sisätreeneihin, kun on ollut muuttohässäkkää sun muuta.. jalat oikein jo huutaa ÄRPEEÄMMÄÄ! 🙂

 4. Laura kirjoitti:

  😀 sama täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *