Hae
Juoksujalkaa

Syksyistä väriloistoa sukissa!

Saimme Gococon teknisiä sukkia testiin, joista Jarno kirjoittikin jo aiemmin. Vetäisin jalkaani torstaisen treenin piristykseksi lyhytvartiset, juoksuun ja aktiiviseen urheiluun sopivat Gococo Light Sport sukat!

Light Sport sukat ovat ohuet ja nilkkapituiset (37% polyamidia 27% coconaa 17% elastaania 15% lycraa 4% puuvillaa). Cocona-materiaali pitää jalat kuivina ja miellyttävän tuntuisina. Cocona-materiaalia on erityisesti sukan niissä kohdissa, joissa jalasta tulee eniten kosteutta ja hajuja. Mikrokuidut sukan päällä ja varressa poistavat nopeasti kosteutta jalasta sekä antavat pehmeän ja miellyttävän tunteen. Sukissa on ekstrapehmusteet kantapään ja päkiän alla, jotka vaimentavat iskuja. Lisäksi molemmille jaloille erikseen muotoiltu sukka lisää mukavuutta, suojaa rakoilta, hiertymiltä ja kulumilta.

Sukat tuntuivat treenin aikana oikein hyviltä jalassa ja oranssi väri sopi hyvin syksyiseen lenkkimaisemaan!

Treenin jälkeen jalat tuntuivat kuivilta. Oikein mukava ensi tutustuminen Gococon sukkiin. Lähiaikoina testaan myös toiset, erityisesti juoksuun tarkoitetut Gococon kompressiosukat. Laajemman yhteenvedon sukista kirjoitamme, kun niitä on kaikille testaajille tarpeeksi kertynyt!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *