Hae
Juoksujalkaa

Villiviikon jälkeen rauhallisempi viikonloppu

Viikko on ollut aikamoista viilettämistä paikasta toiseen ja päivät ovat venyneet pitkiksi. Viikon aikana olen päässyt jälleen tekemään töitä mahtavien ja motivoituneiden ihmisten kanssa. Kaikki treenattavani ovat tällä hetkellä hyvin erilaisia, mutta todella motivoituneita ja valmiita ylittämään itsensä! Ihan mahtavaa nähdä jokaisen menevän päättäväisin ilmein kohti omaa tavoitetta. Hyvien suoritusten avulla treenari jaksaa kummasti pari tuntia vähemmilläkin yöunilla : )

Kuvassa hieman tämän aamun tunnelmia, olimme asiakkaani kanssa Lauttasaaressa tekemässä kunnon patteritreenit. Kolme patteria, joissa jokaisessa 4 liikettä, joista yksi oli sykkeen huippuunsa nostava liike. Kaikki patterit tehtiin kolme kertaa läpi ja jokaista liikettä minuutti. Kokonaisvaltainen tehotreeni koko kropalle, täytyypä kysäistä huomenna, tuntuuko missään…

 

Viikonloppu tulee oikein mukavaan saumaan, pääsee vähän hengähtämään ja keräämään voimia seuraavaan viikkoon, mutta myös tekemään omat treenit! Sekä tänään että huomenna sunnuntaina luvassa on tiukat juoksutreenit ja muuten vaan rentoa viikonloppuoloa.

Sitten vaan lenkkarit jalkaan, mikäs tuonne ulos on lähtiessä, aivan upea sää!!

Psyykkausta Lady Line Lauttasaaren seinällä ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *