Hae
Juoksujalkaa

Gococon kompressiosukat testissä mäkitreeneissä!

Tänään pääsivät toiset Gococon sukat todelliseen testiin, kun vuorossa oli juoksutiimin mäkitreenit! Toisista testissä olevista, lyhytvartisista Gococon juoksusukista kirjoittelinkin jo aiemmin.

Polveen saakka ulottuvat Gococon kompressiosukat ovat osin Cocona-kookoskuidusta valmistetut. Sukat istuvat jalkaan oikein hyvin ja ne onkin muotoiltu molempiin jalkoihin erikseen. Näin estetään hiertymien ja rakkojen syntymistä. Varsi tuntuu jalassa tukevalta ja se suojaa pohjetta sekä edistää verenkiertoa. Kantapään ja päkiän alla olevat pehmusteet vaimentavat rasituksilta ja iskuilta.

Kompressiosukat ovat kasvattaneet suosiotaan kovasti viime aikoina ja olenkin jo pitkään halunnut itsekin testata niitä. En tiedä, johtuiko sukista vai päivästä, mutta jalat tuntuivat mäkitreeneissä todella napakoilta! Treeni oli rankka, mutta jalat kulkivat melko hyvin!

Ilma on varsinkin juostessa vielä melko lämmin ja päädyin vaihtamaan viime tipassa päälle pidemmät juoksutrikoot. Olisin hyvin pärjännyt sukilla ja lyhyemmillä trikoilla. Testi kuitenkin osoitti myös sen, että sukat toimivat hyvin myös pitkien trikoiden kanssa ilmojen vielä kylmetessä ja vastaavasti shortsien tai lyhyempien trikoiden kanssa lämpimillä ilmoilla.

Allekirjoitan tuon verenkierron tehostumisen saman tien! Jo ennen lenkkiä jaloissa tuntui kihelmöintiä, joka tehostui entisestään lenkin jälkeen ja etenkin, kun otin sukat pois! Tämä ei tuntunut millään tavalla inhottavalta, mutta sen huomasi selvästi. Saattoi tietysti olla oma osuutensa myös astetta rankemmalla treenillä.

Seuraavaksi testailenkin sukkia tasamaalla : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *