Hae
Juoksujalkaa

Päivät ne mennä vilisee!

Tajusin yhtäkkiä, että lokakuu on jo puolessa välissä! Viikot viilettävät sellaista vauhtia, ettei meinaa perässä pysyä!

Kova yritys kuitenkin on ja tänään olenkin mennyt aamusta iltaan aika vauhdilla treeneistä toisiin! Aamulla tapasin asiakkaani, joka treenaa ensi vuoden Tukholman ja New Yorkin maratoneille. Tavoitteena hänellä on ajan parantaminen ja hän onkin jo maratoneja juossut. Tällä hetkellä hänellä on vielä juoksukielto nilkan takia päällä, joten olemme ensimmäisiä treenejä tehneet vaihtelevin kävelyharjoituksin sekä soutulaitteella (mäkiä ja tempovaihteluita). Lisäksi hänen kanssaan tavoitteena on myös juoksua tukevien lihasten vahvistaminen ja lihaskunnon parantaminen. Ensi kuussa pääsemme myös todennäköisesti aloittamaan juoksuharjoittelun.

Iltapäivällä oli ohjelmassa treenit toisen asiakkaani kanssa, joka vasta aloittelee juoksuharrastusta. Vakavan sairauden jälkeen on aloitettava maltilla ja erityisen tarkasti kuunneltava omaa kehoa ja mentävä sen ehdoilla.  Tänään oli alkutestien jälkeen ensimmäinen yhteislenkki. Hienosti olemme päässeet vauhtiin ja sieltä se juoksukunto kohoaa kohti keväällä siintävää tavoitetta!

Illalla olikin vuorossa sitten omat treenit! Eilisen pitkän lenkin jälkeen kävin heittämässä vitosen lenkin reippaaseen tahtiin. Jaloissa ei enää painanut juoksutiimin kanssa viime viikolla tehdyt mäkitreenit tai eilinen lenkki. Aktiivinen venyttely on tuottanut tulosta. Keskiviikon juoksutiimitreenejä ja avaavia sprinttejä odotellessa ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *