Hae
Juoksujalkaa

Luuranko treenivaatekaapissa? The Nike Exclusive Print Tight

Urheilija saattaa näyttää ulospäin tavalliselta naapurintytöltä, mutta pinnan alla on lukuisista kovista treeneistä ja tuskaisista lihaskivuista selvinnyt vartalo, jonka vuoksi on vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä.

The Nike Exclusive Print Tight –trikoot  näyttävät, mistä naisurheilijat on oikeasti tehty.  Trikoisiin on printattu röntgenkuva, joka antaa vilkaisun sisäisestä kovuudesta. Trikoot ovat saaneet alkunsa Nike Pro trikoista, joissa yhdistyvät huippuluokan suorituskyky sekä tyylikkyys. Näillä trikoilla kelpaa siis treenata kovaa, mutta myös näyttäytyä treenin jälkeen. Eivät sovi arkajaloille tai seinäkukkasille!

Värivaihtoehtoina harmaa-mustat, nudet tai vielä astetta räväkämmät vihreä-lilat.

Yhdet tämmöiset, kiitos! Mars osoitteeseen www.nike.com, näitä trikoita ei riitä kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *