Hae
Juoksujalkaa

Pitkien intervallien innoittamaa iltapalaa

Juoksutiimin treeninä oli tänään pitkät intervallit. Harjoitus juostiin Viikissä 2 kilometrin reitillä, jolla alkoi olla jo syksyisen koleaa ja pimeää : )

Pari ensimmäistä kierrosta oli suhteellisen leppoisia, kolmas kaksikilometrinen nosti sykettä jo mukavasti ja neljäs kierros oli jo kohtalaisen raskas. Harjoituksen ajatuksena oli saada jokaisella kierroksella kasvatettua vauhteja ja mielestäni se onnistui hyvin.

Kotimatkalla haaveilin saunasta, joka odottikin valmiina, sekä iltapalasta, joka muodostui yksinkertaisesti leivästä ja rahkasta. Täysjyvä Real –leipää, jonka päällä raejuustoa, avocadoa ja tomaattia. Rahkan seassa pieni loraus Gefilus appelsiini-mango –maitojuomaa, mantelirouhetta ja kookoshiutaleita.

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Sulta saa aina hyviä vinkkejä terveellisiksi ilta- ja välipaloiksi. Omena-kaneli-rahka-hunaja-herkku on ainakin ollut nyt meillä suosiossa 🙂 Lisää hyviä vinkkejä siis vaan! Ps. Missäpäin Viikkiä juoksitte, olitteko siinä valaistulla ”pururadalla”? Se on mun vakkarireitti 🙂

  2. Laura kirjoitti:

    Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Lähdettiin Gardeniasta hiekkatietä kohti peltoja ja siellä on 2 km kierros, jota juostiin. Siitä on vaan yksi lyhyt pätkä valaistu, että alkoi viimeisillä kierroksilla olla jo vähän pimeetä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *