Hae
Juoksujalkaa

Täysstoppi tasavauhtisella

Nyt ei oo itku kaukana.

Kahdet juoksutiimin treenit jäi välistä flunssan takia ja tänään takaisin tiimin mukaan. Luvassa oli tasavauhtinen treeni, jossa alkulämmittelyn jälkeen jakaannuttiin vauhtien mukaan kolmeen eri ryhmään.

Tavoitteena oli juosta 8 kilometrin tasavauhtinen lenkki (tasavauhtinen kova eli vauhti oli reippaamman puoleinen…), joka meidän ryhmällä vaihtui 6 kilometriin. Oma vauhtini stoppasi täysin jo alkukilometreillä. Syke kipusi hurjiin lukemiin, jalat eivät liikkuneet ja pahalta tuntui. Vielä jäähdyttelyssä syke oli pelottavan korkealla normaaleihin lukemiin nähden. Yhteensä harjoituksesta tuli 12 kilometriä, joista alkulämmittely 3 km ja loppupalauttelu 3 km.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa…

Sen verran kiukuttaa, että tekisi mieli vetää lenkkarit takaisin jalkaan ja lähteä kokeilemaan uudestaan – 8 kilometrillä.

Tällaiset treenit täällä tänään. Toivottavasti muilla on sujunut paremmin?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *