Hae
Juoksujalkaa

Vilaus Niken naisten kevät/kesä 2013 –mallistoon!

Lauantai-aamu alkoi kahvikupin äärellä selaten Niken naisten kevät/kesä 2013 –mallistoa. Se julkistettiin eilen 16.11 ja osa mallistoa ovat myös Nike Studio Wrap -ihanuudet, joista kirjoittelin jo aiemmin.

Yleisurheilija Allyson Felixin, jalkapalloilija Alex Morganin sekä uimahyppääjä Paola Espinosan tähdittämä mallisto uhmaa painovoimaa ja lupailee innovatiivisia tuotteita, joilla naisurheilijoiden suorituskyky räjähtää uusiin lukemiin – ja tyylillä. Sehän kuulostaa hyvältä!

Valitsin mallistosta omat suosikkini puhtaasti sen perusteella, mikä miellytti silmää eniten. Varsinaisen tuntuman vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin sekä niiden teknisiin ominaisuuksiin saa tietysti vasta sitten, kun niitä pääsee kokeilemaan käytössä. Tässä vaiheessa mennään värien ja näyttävyyden perusteella!

Ensinäkemän perusteella voisin noista kyllä minkä tahansa kokonaisuuden pukea päälleni : ) Värejä ja erilaisia pintamateriaaleja ei ole säästelty, hyvä! Mitäs muut ovat mieltä?

Nikeinc.com -osoitteesta voi käydä selaamassa koko malliston.

Kyllä se kevät ja kesä sieltä taas tulee…

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Ihania! Omasta kokemuksesta Niken vaatteet ovat todella mukavia päällä ja jopa tyylikkäitä. Olen huomannut käytön myötä ihastuvani Niken vaatteisiin enemmän ja enemmän, enkä malta odottaa uutta mallistoa. Itse etenkin tykkäsin hopea-, violetti- ja sinisävyisistä vaatteista.

  2. Laura kirjoitti:

    Eikö vaan! 🙂 Uusi(kin) mallisto näytti tosiaan erittäin hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *