Hae
Juoksujalkaa

Juoksutiimitreenit Yasson tyyliin!

Eilisissä ASA:n juoksutiimitreeneissä kipiteltiin Yasson harjoitus, jonka Jarno kuvasi tarkemmin jo aiemmin.

Harjoituksen perusidea siis on, että 800 metriä juostaan minuutteina samaan aikaan kuin maratonin tavoitevauhti on tunteina. Itse lähdin tavoittelemaan 4,30 minuutin aikoja. Palautumisaika jokaisen kasisatasen jälkeen on sama kuin siihen käytetty aika ja harjoituksessa tavoitellaan kymmentä toistoa.

Juoksutiimiläiset pinkoivat jo hieman liukkaalla (ja pimeällä) Pirkkolan kentällä välillä melko napakkaakin tuulta vastaan, mutta jälleen kerran se toi tiimiin vaan lisää potkua ja tositreenin tuntua – kannustus oli myös mallillaan!

Siinäpä 10 kpl Yassoa. Hyvin nousi syke, mutta onneksi myös laski 🙂

 

Harjoitus sinällään tuntui melko “mukavalta”, koska palautumisaika oli sen verran pitkä, että ajassa ehti hyvin palautua ja syke laskea. Toisaalta kymmenes toisto oli jo melkoisen raskas ja hieman kylmähkö olo ei tilannetta auttanut. Jokainen pystyi tekemään harjoituksen suunnitelluilla vauhdeilla ja itse asiassa aika paljon tavoiteaikoja paremminkin, joka lupaa erittäin hyvää!

Pakko lainata tähän loppuun vielä juoksutiimikollegaa, jonka sanoihin voin täysin yhtyä : D “Lopulta aika rankka treeni. Heti juoksun jälkeen sitä vaan vihelteli, mutta himassa oli sellanen olo että suoraan nukkumaan. Ihan kun olis ollut kipeenä, ei oikein pystynyt kuin makaamaan. Että kiitti myös Mr Yasso, nouset sadistilistalla täpärästi Mr Cooperin ohi!” 

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *