Hae
Juoksujalkaa

Lauantain suursiivous ja saunalenkki

Tälle päivälle suunniteltu pitkä lenkki vaihtui suursiivoukseen, jonka parissa vierähtikin 6 h =) mutta nyt on kotona siistiä ja jouluvalotkin aseteltu paikoilleen!

Siivousten jälkeen oli leffan haun vuoro ja yhdistin siihen yhteyteen päivän lenkin, joka oli tänään sitten lyhyt reilu vitonen. Kävin myös tutkailemassa vähän Paloheinän latutilannetta ja siellähän sitä jo sivakoitiin menemään! Täytyykin hakea omat sukset huomenna varastosta…

Ensimmäinen lenkki kunnon pakkasessa (-10 + tuuli) tuntui melko viileältä, vaikka olinkin pukeutunut talvilenkille sopivasti : )

Säärystimien ja windstopper juoksutrikoiden lisäksi pakkasessa lenkkeilyn suosikkiasusteiden TOP 3:

Niken superlämmin fleecekauluri

Salomonin Windstopper hanskat

Niken Goretex juoksulenkkarit

Tykkään juosta talvisin goretex juoksulenkkareilla, sillä niissä pohjat pitävät hyvin liukkaallakin säällä, mutta ovat myös todella lämpimät.

P.S. Huomatkaa sivupalkissa tänään avattu sportti-joulukalenteri, jossa arvotaan joka päivä liikunnallinen palkinto jouluun asti!!

 

2 kommenttia

  1. Jouko Seppänen kirjoitti:

    Raskaalta tuntui tämän päiväinen, oliko sitten kelistä (pakkanen ja varustuksesta johtuen.Asics tuulipuku ja tekninen kerrasto.Kauluri on hyvä keksintö, viime talvena tuli kaulaan vetoketusta jälki kaulaan kylmästä metallista. Näillä on tarjettu -25 pakkasessa kropan puolesta, kasvot ja sormet ovat olleet koetuksella) Käytössä Asicks Fuji Sensor ja käsissä villaiset kynsikkäät,jotka osottautuivat hieman liian lämpimäksi näissä lämpötiloissa.Noissa CoreTex kengissä on kummalliset nauhat: Aukeavat itsestään vauhdissa vaikka tekee tupla rusetit. Pitäisköhän vaihtaa nauhoja. Tähän on törmännyt aikaisemmissakin coretex kengissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *