Hae
Juoksujalkaa

Kepeää askellusta Suunto Ambitia seuraillen!

Juoksutiimin treeneistä kotiuduttu! Tällä kertaa oli vuorossa 1,5 tunnin lenkki ja kilometrejä karttui reilut 13. Melko leppoista menoa, mikä oli vaihteeksi ihan kiva, noissa treeneissä kun on yleensä vedelty aika verenmaku suussa : D

Vaikuttikohan kepeään askeleeseen osaltaan myös ranteessa komeileva uusi Suunto Ambit? : )

Varmasti vaikutti, mutta täytyy kyllä jälleen kerran hehkuttaa myös juoksutiimiä ja porukasta saatavaa lisäpotkua treeniin! Äkkiä meni jälleen puolitoistatuntinen ja ainakin itse olisin hyvin vielä voinut jatkaa! Välillä juostessa on parasta se tunne, kun tuntuu, että voisi juosta vaikka kuinka pitkään. Täytyy toivoa, että sellainen tunne osuu joskus sopivaan saumaan – esimerkiksi kesäkuun 1. päivään voisin laittaa tilauksen vetämään…

Mittari toimi ensimmäisellä lenkillään mukavasti. Vähän on käyttäjällä vielä hukassa tietyt ominaisuudet, mutta tässähän sitä oppii! Käyttöliittymä vaikuttaa loogiselta ja harjoituksen aikana oli helppo vaihdella näyttöjä ja seurata sykkeitä ja vauhteja. Plussaa isosta näytöstä ja isoista numeroista, jotka helpottavat seuraamista lenkin aikana.

Joonas on kirjoittanut aiemmin kattavamman kirjoituksen Ambitista, joka kannattaa käydä lukemassa, mikäli miettii mittarin ostoa!

Harjoituksen siirto onnistui myös vaivatta Suunnon Movescount –palvelun ja Suunnon Moveslink2 –ohjelman kautta. Ohjelmasta saa monipuolista tietoa sykkeistä, vauhdeista ja reitistä, täytyykin tutustua lenkkiin nyt tarkemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *