Hae
Juoksujalkaa

BlingBling –trikoot Nikelta!

Nikella ollaan viime aikoina todella kunnostauduttu erilaisissa trikoissa. Jo aiemmin ASA:n sivustolla on esitelty printatut luurankotrikoot ja jouluhenkiset trikoot. Kunnes silmiini osuivat Nikestoressa todelliset blingbling -trikoot. Nehän oli pakko laittaa tilaukseen saman tien!

Kyseessä on Nike Tight Fit -trikoista muokatut blingbling versiot, joissa on tuollainen mesh-kangas trikoiden etuosassa. Aika sähäkät trikoot, jotka tuovat taatusti säihkettä jumppasalille. : )

Polvien kohdassa verkkokangasta jää hieman ryppyyn liikkumista helpottamaan. Etuosan kangas ei nimittäin jousta kovin paljoa. Ensimmäinen huomio trikoita vedettäessä jalkaan olikin, että etuosassa oleva mesh-kangas rikkoutuu todella helposti. Takaa trikoot ovat normaalia, joustavaa Tight Fit -kangasta.

Trikoista löytyy kaksi värivihtoehtoa:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *