Hae
Juoksujalkaa

Monipuolinen liikuntaviikko takana – juoksupainotteisesti mentiin!

Tällä viikolla tuli liikuttua mukavasti ja monipuolisesti, vaikka juoksuvetoisesti mentiinkin. Juoksu tuntuu tällä hetkellä parhaimmalta ja helpoiten aikatauluihin mahdutettavalta treenimuodolta. Lisäksi nautin siitä tällä(kin) hetkellä suunnattomasti!

Pakko tosin myöntää, että tänään tuli pari kertaa pitkällä juoksulenkillä mieleen, että onko tässä hommassa mitään järkeä!? : D Jos eilen puhuin vastatuulesta ja tuulen kasaamasta lumesta ladulla, tänään en taida niitä edes mainita… Sanotaan niin, että tämänpäiväinen lenkki kasvatti eniten luonnetta, mutta varmasti myös kuntoa! Päivän lenkki oli kestoltaan reilu 2 tuntia ja kilometrejä kertyi 18 ja rapiat.

Ennen lenkkiä. Huppu oli tänään ehdoton.

Lenkin jälkeen : D

 

Treeniviikko:

Maanantaista keskiviikkoon mentiin juosten (ma 10 km, ti 7 km ja ke 13 km). Torstaina ehdin pitkästä aikaa Lady Line Herttoniemeen Bodyattackiin. Uusi ohjelma, Bodyattack 79, lunasti jälleen odotukset ja ohjelmassa oli kivoja pikku uudistuksiakin. Itse “innostuin” etenkin kerähypyistä, joita ohjelmassa oli paljon!

Nämä Niken säihkytrikoot oli jo lähdössä testiin, mutta viime hetkellä vaihdoin shortsit jalkaan. Kyseessä on sen verran hikinen tunti, joten ne toimii parhaiten. Yhtä hyvä idea oli Niken kompressiosukat. Vetäisin ne jalkaani siinä toivossa, että niiden avulla jaksaisin puristaa viimeisetkin hypyt ja askelkyykyt! Alkuviikon juoksut ja tuoreimmassa muistissa ollut edellisen päivän juoksutiimin lenkki tuntui kuitenkin sen verran jaloissa.

En tiedä, auttoivatko sukat, mutta jotenkin jalat tuntuivat olevan lopulta napakassa iskussa ja ponnistusvoimaa löytyi tunnin loppuun saakka. Nyt kun olen kompressiosukkien maailmaan päässyt, ne tuovat mielestäni hyvää tukea ja napakkuutta jaloille ja toimivat juoksun lisäksi myös ryhmäliikuntatunneilla.

Kaiken kaikkiaan kelpo sporttiviikko, joka huipentuu huomenna Helsingin urheiluhieronnassa. Hankijuoksussa väsyneet jalat pääsevät Tuukan käsittelyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *