Hae
Juoksujalkaa

Tulokset ne eniten motivoi!

Huh, pientä joulustressiä ilmassa, jälleen kerran lahjojen osto jäi aivan liian viime tippaan!

Omat liikunnat ovat jääneet tällä viikolla myös liian vähiin, mutta tässähän sitä joululomalla ehtii. Onneksi olen ehtinyt käydä liikuttamassa asiakkaitani. Hymyn huulille viimeisimpänä nostaa eilen treenattavalleni tehdyt mittaukset. Kyseessä piti olla viiden kuukauden projektin loppumittaukset ja -testit, mutta sovimmekin jatkosta kevääseen. Panokset asetetaan siis astetta korkeammalle ja matka kohti uusia tavoitteita alkaa!

Projekti aloitettiin elokuussa, jolloin tavoitteeksi asetettiin rasvan sulattelun ja painonpudotuksen ohella liikunnan ja juoksemisen ilon löytyminen. Ajattelimme myös, että projektia voisi jonkun verran seurata myös täällä blogin puolella.

Alkumittausten ja testien jälkeen varsinaiset treenit aloitimme syyskuussa maltillisesti, mutta määrätietoisesti. Lokakuussa tehdyt välitestit kertoivat jo oikeaa suuntaa, mutta nyt joulukuussa muutoksen voi jo selvästi nähdä, testitulosten lisäksi!

SONY DSC

Mittanauhan kiristyminen, kehonkoostumus, Cooperin testin tulos sekä lihaskuntotestien lukemat kertovat myös, että etenemistä on syntynyt hurjasti – jokaisella osa-alueella! Rasvaa on palanut, lihasta tullut tilalle, käsien, jalkojen ja keskivartalon lihaskunto on kasvanut ja juoksukunto parantunut. Muutos näkyy myös energisyytenä ja kokonaisvaltaisena jaksamisena.

Alusta saakka on ollut selvää, että hänen tarmolla mennään vaikka kuinka pitkälle. Koska kyse on elämänmittaisesta muutoksesta ei olla lähdetty hakemaan mitään pikavoittoja tai nopeita tuloksia. Pikku hiljaa motivaation ja kunnon kasvaessa liikuntamääriä on kasvatettu ja tehoja nostettu.

Alkuvuoden ja kevään aikana treenit tiivistyvät ja tulemme kiinnitttämään myös ruokaan ja sen laatuun vielä enemmän huomiota. Myös juoksun suhteen tavoitteita nostettiin ja tähtäin asetettiin keväällä/ kesällä juostavalle puolimaratonille : ) Tästä on erinomaista jatkaa!

Nyt voi kuitenkin hyvällä omallatunnolla rentoutua ja nauttia joulusta! Niinhän se on, että ei ole niinkään merkittävää, miten liikumme ja syömme joulun ja uuden vuoden välissä – vaan, miten liikumme ja syömme uuden vuoden ja joulun välissä ; )

 

2 kommenttia

  1. Veijo kirjoitti:

    Ihailtavaa, että asiakkaan innostuminen voi innostaa noin paljon! Kannustaa itseänikin tarttumaan salilla PT:tä hihasta ensi kerralla. Miksi en itsekin ottaisi pientä ”teho kuuria”, vaikka fyysisesti sitä en niin kaipaisikaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *